Henke kan få Tørum som sjef

- Klar for å bli trener igjen, sier Tørum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere RBK-trener Knut Tørum varslet nylig at han er klar for å gå løs på en ny trenerjobb fra januar. Kanskje heter hans nye arbeidsgiver Helsingborg.

Ifølge lokalavisa Helsingborgs Dagblad er nordmannen øverst på svenskenes ønskeliste. Avisa mener også å vite at det allerede har vært kontakt mellom partene.

- Du får nesten spørre Helsingborg. Hvis det blir noe av, skal jeg kommentere det. Før det velger jeg å ikke kommentere verken Helsinborg eller andre, sier Tørum til Dagbladet.no.

- Har du vært i kontakt med Helsingborg?

- Det får du høre med dem om. Jeg er ikke så lysten på å si om, hvis og dersom. Det jeg kan si, er at det er aktuelt å bli trener igjen, om det er i Norge eller andre steder spiller ikke så stor rolle. For familien spiller det ingen rolle. Synes vi en klubb er spennende, så flytter vi like gjerne utenlands som innenlands, sier han.

Sportssjef Bosse Nilsson forteller at Helsinborg har vurdert både meritterte og mindre kjente navn som Stuart Baxters etterfølger. Når det gjelder Tørums kandidatur holder han kortene tett til brystet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer