«Henke» Larsson blir Helsingborg-trener

Tvilte ikke et sekund.

KLAR FOR HELSINGBORG: Henrik Larsson tvilte ikke et sekund da han fikk spørsmålet om å overta som trener og manager i Helsingborg for noen dager siden. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX BJORN LINDGREN
KLAR FOR HELSINGBORG: Henrik Larsson tvilte ikke et sekund da han fikk spørsmålet om å overta som trener og manager i Helsingborg for noen dager siden. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX BJORN LINDGRENVis mer

Henrik Larsson tvilte ikke et sekund da han fikk spørsmålet om å overta som trener og manager i Helsingborg for noen dager siden.

Han vet at forventningene er enorme, men han vet også at dette er et skritt i riktig retning i trenerkarrieren. Han ble presentert i klubben på en pressekonferanse mandag ettermiddag.

Han forlater Falkenberg etter et år i den klubben, et år som har vært veldig bra for ham, men han kommer til å fortsette i den klubben ut måneden, samtidig som han skal fundere over hva som må forandres i Helsingborg.

- Jeg skal sette meg inn i hva min nye klubb trenger. Det er jo slik at jeg kan sette i gang ting uten å spørre noen om det først, nå når jeg også er manager, sier Henke Larsson.

(NTB)