Henke Larsson oppløst i tårer da Ingesson ble hedret

Fikk trøst av Christian Wilhelmsson.

 LOT TÅRENE RENNE:  Henke Larsson spilte sammen med Klas Ingesson på det svenske landslaget. Falkenberg-treneren tok til tårene da hans tidligere lagkamerat i dag ble hedret. Foto: CMore.
LOT TÅRENE RENNE: Henke Larsson spilte sammen med Klas Ingesson på det svenske landslaget. Falkenberg-treneren tok til tårene da hans tidligere lagkamerat i dag ble hedret. Foto: CMore.Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere svenske landslagsspilleren Klas Ingesson ble hedret med ett minutts stillhet før møtet mellom Falkenberg og Mjällby.

Etter å ha kjempet mot blodkreften over flere år, måtte han onsdag gi tapt.

Ingesson var med på det legendariske svenske landslaget som vant bronse under VM i USA for 20 år siden. En annen som var på med det laget, er Henrik Larsson.

Da Ingesson i dag ble hedret, ble det for mye Falkenberg-treneren Larsson, som lot tårene renne, skriver Expressen.

En tydelig preget Larsson ble trøstet av den tidligere Stabæk-profilen Christian «Chippen» Wilhelmsson, som nå spiller for Mjällby.

Ingesson spilte snaut 60 landskamper for det svenske landslaget, og fikk to VM og ett EM (1990, 1992 og 1994).

På klubbnivå har han spilt for blant annet IFK Göteborg, PSV Eindhoven, Sheffield United, Bologna og Olympic Marseille. Ingesson har også vært trener i Elfsborg, en jobb han måtte forlate for to uker siden.

På samtlige Allsvenskan-arenaer ble han hedret med ett minutts stillhet.