Henke Larsson vurderer innebandy

Trener med topplag i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henrik Larsson er superspiss når han kan bruke alle andre kroppsdeler enn henda til å leke med ballen. Ifølge Expressen vurderer han nå å ta fram innebandykølla for å se om håndlaget også sitter.

Expressen skriver at Larsson har begynt å trene med superligalaget FC Helsingborg, og det skal allerede være snakk om å gi ham kamper i den øverste divisjonen. Henke la opp innebandyen i 1993, men skal ha vært en habil innebandyspiller før han satset alt på fotballen.

- Jeg kan ikke tenke meg at det skal kunne gå. Om han, som la opp på 90-tallet, skulle komme inn i 2008 og hevde seg i superligaen vill det vært pinlig for oss, sier landslagsspiller Niklas Jihde.

Både han og landslagssjef Kent Gøransson mener utviklingen i sporten har vært så formidabel på de femten årene siden Henke la opp at det vil være umulig for ham å spille \'den nye innebandyen\'.

- Det er ikke bare å snøre på seg skoene og spille, liksom, sier Gøransson til Expressen.

I en annen sport sitter det også en landslagssjef som ikke virker veldig tent på ideen om den alternative idrettskarrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer