Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henke Larsson vurderer innebandy

Trener med topplag i Sverige.

(Dagbladet.no): Henrik Larsson er superspiss når han kan bruke alle andre kroppsdeler enn henda til å leke med ballen. Ifølge Expressen vurderer han nå å ta fram innebandykølla for å se om håndlaget også sitter.

Expressen skriver at Larsson har begynt å trene med superligalaget FC Helsingborg, og det skal allerede være snakk om å gi ham kamper i den øverste divisjonen. Henke la opp innebandyen i 1993, men skal ha vært en habil innebandyspiller før han satset alt på fotballen.

- Jeg kan ikke tenke meg at det skal kunne gå. Om han, som la opp på 90-tallet, skulle komme inn i 2008 og hevde seg i superligaen vill det vært pinlig for oss, sier landslagsspiller Niklas Jihde.

Både han og landslagssjef Kent Gøransson mener utviklingen i sporten har vært så formidabel på de femten årene siden Henke la opp at det vil være umulig for ham å spille \'den nye innebandyen\'.

- Det er ikke bare å snøre på seg skoene og spille, liksom, sier Gøransson til Expressen.

I en annen sport sitter det også en landslagssjef som ikke virker veldig tent på ideen om den alternative idrettskarrieren.

- Jeg tror ikke at en landslagsspiller begynner å spille innebandy, sier fotballsjef Lars Lagerbäck.

- For meg høres det helt utrolig ut, sier han, og kan tolkes som om landslagskarrieren i fotball er ferdig om han skulle gjøre alvor av å spille innebandy for FC Helsingborg.

FERDIG MED DETTE? Ifølge Expressen trener Henrik Larsson med innebandylaget FC Helsingborg med tanke på et comeback på innebandy-banen. Sveriges landslagssjef i fotball tror ikke på det. Foto: VINCENZO PINTO/ AFP
FERDIG MED DETTE? Ifølge Expressen trener Henrik Larsson med innebandylaget FC Helsingborg med tanke på et comeback på innebandy-banen. Sveriges landslagssjef i fotball tror ikke på det. Foto: VINCENZO PINTO/ AFP Vis mer

Derimot er ingen i det svenske innebandymiljøet i tvil om at Henke med kølla i hendene vil være gull verdt for sporten. Derfor tror blant andre Niklas Jihde at vi får se ham i aksjon for Helsingborg.

- Han kommer sikkert til å spille en kamp for Helsingborg som en PR-greie. Da kommer det til å bli utsolgt på et sekund.

Henke Larsson vurderer innebandy
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling