Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Henke og Zlatan jr. har lavest odds

Dags for gambling når Zlatan blir pappa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic og hans Helena Seger venter sitt første barn i september. Og den lille får allerede oppmerksomhet. Nå gambler Sverige på hva navnet på den lille krabaten blir.

Og favoritten er Henrik - etter Henke Larsson.

- Zlatan har lenge sett opp til Henrik Larsson som person, så Henrik er ett bra navnevalg. Det navnet nevnes hyppig i de svenske supporterkretsene i timene før kampstart nå , forteller mediamanager Mikael Mellqvist i det norskeide spilleselskapet Betsafe.

Selskapet tilbyr også Mattias som navn, etter SVT-reporter Mattias Sandberg, som Zlatan nektet å snakke med tidligere denne uka.

Sett i lys av superspissens historie er det vel heller ikke overraskende at Zlatan jr. kommer høyt opp på listen over aktuelle navn.

•Her er Betsafes liste med odds:

1) Henrik (etter Henrik Larsson)2,8

2) Fredrik (etter Fredrik Ljungberg) 10

HEDRER HENKE?: Zlatan blir snart pappa og da spiller Sverige på hva nvanet på babyen blir. Lavest odds for Henrik - etter Zlatans forbilde Henke Larsson. Foto: REUTERS
HEDRER HENKE?: Zlatan blir snart pappa og da spiller Sverige på hva nvanet på babyen blir. Lavest odds for Henrik - etter Zlatans forbilde Henke Larsson. Foto: REUTERS Vis mer

3) Zlatan Jr (etter Zlatan selv) 12

4) Lars (etter landslagssjefen Lagerbäck) 15

5) Helena (etter flickvännen Helena Seger) 17

6) Julka (etter Zlatans mamma) 21

7) Sefik (etter Zlatans far) 27

8) Mattias (etter SVT-reporteren Mattias Sandberg som Zlatan skjelte ut denne uka)

Sverige møter Latvia kl. 20 i kveld. Følg EM-kvalifiseringen her.