Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henke rømte fra TV-intervju i sinne

Tålte ikke å få spørsmål om slaget.

(Dagbladet.no): Etter to mål i gårsdagens toppkamp mot Hammarby hadde Henke Larsson knapt noe annet valg enn å la seg intervjue av TV etterpå.

Henke hadde imidlertid en klar forutsetning: Det skulle ikke stilles noen spørsmål om den berømte knyttneven i magen på Elfsborg-spiller Jon Jönsson - som fikk en tilskuer på kampen til å politianmelde ham.

Canal Plus-programleder Lasse Granqvist så lenge ut til å respektere det ønsket. Men da intervjuet nærmet seg slutten stilte han likevel det spørsmålet alle ville vite svaret på: «Frykter du å bli utestengt?»

Henke Larsson reagerte spontant. Han rev av seg øreklokkene og forlot det direktesendte intervjuet i raseri.

Den tidligere Celtic- og Barcelona-spissen tordnet mot det som var av studiomenn og teknikere, men etterpå skværet han opp med programleder Granqvist i en heis.

- Det var noen av våre studiomenn som fikk gjennomgå der nede, så jeg forklarte at om det var noen han skulle være sint på, så var det meg. I tillegg forklarte jeg at ikke kan gjøre jobben min med slike avtaler i bunn. Det var viktig for meg å få oppklart det med Henrik, sier Granqvist til Expressen, og legger til at de tok hverandre i hånda etterpå.

Etterpå kom Henke Larsson den skrivende pressen i forkjøpet da han kom ut i mixed zone:

- Ett ord om det her, ja...da vet dere at jeg går, truet Larsson.

PS! Helsingborg slo Hammarby 3-1.

<B>ILLSINT:</B> Henke Larsson tålte ikke å få spørsmål om slaget mot Elfsborg etter gårsdagens to mål mot Hammarby. Larsson hektet av seg øreklokkene og forlot det direktesendte TV-intervjuet i raseri.
<B>SLAGET:</B> Denne knyttneven i magen på Jon Jönsson har skapt storm i Sverige.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media