Henke spiller EM

Svenskene jubler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Frelseren er tilbake» utbasunerer Helsingborg Dagblad i Sverige. Og får støtte av en samlet svensk befolkning.

For når nabolandets største fotballstjerne gjør helomvending og bestemmer seg for å spille EM-sluttspillet i sommer likevel, blir det både hallelujastemning og litt til hos søta bror.

- Jeg har akkurat snakket med Lars Lagerbäck. Jeg sa til ham at om han og Tommy fortsatt vil ha meg med til Portugal, så blir jeg gjerne med, forteller Henrik «Henke» Larsson til avisa.

For Henke hadde egentlig lagt opp landslagsfotballen. Etter forrige VM fortalte han en samlet svensk presse at det var slutt. Etter EM-kvalifiseringen ble himmel og jord satt i bevegelse for å få ham til å spille i Portugal også.

- Alle kan vel endre mening? Suget etter EM har vært der hele tiden, men jeg har ikke vært sikker før nå. Kroppen kjennes bra ut, og da ville det vært dumt å ikke spille EM, fortsetter fotballstjernen.

Og som om ikke det var nok: Superspissen åpner for å fortsette karrieren etter EM-sluttspillet også.

- Sannsynligvis blir det slik. Hvis alt fungerer i EM fortsetter jeg til de kaster meg ut. En ting jeg har lært etter VM er at jeg aldri skal si «aldri mer», sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer