Henke spiller EM

Svenskene jubler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Frelseren er tilbake» utbasunerer Helsingborg Dagblad i Sverige. Og får støtte av en samlet svensk befolkning.

For når nabolandets største fotballstjerne gjør helomvending og bestemmer seg for å spille EM-sluttspillet i sommer likevel, blir det både hallelujastemning og litt til hos søta bror.

- Jeg har akkurat snakket med Lars Lagerbäck. Jeg sa til ham at om han og Tommy fortsatt vil ha meg med til Portugal, så blir jeg gjerne med, forteller Henrik «Henke» Larsson til avisa.

For Henke hadde egentlig lagt opp landslagsfotballen. Etter forrige VM fortalte han en samlet svensk presse at det var slutt. Etter EM-kvalifiseringen ble himmel og jord satt i bevegelse for å få ham til å spille i Portugal også.

- Alle kan vel endre mening? Suget etter EM har vært der hele tiden, men jeg har ikke vært sikker før nå. Kroppen kjennes bra ut, og da ville det vært dumt å ikke spille EM, fortsetter fotballstjernen.

Og som om ikke det var nok: Superspissen åpner for å fortsette karrieren etter EM-sluttspillet også.

- Sannsynligvis blir det slik. Hvis alt fungerer i EM fortsetter jeg til de kaster meg ut. En ting jeg har lært etter VM er at jeg aldri skal si «aldri mer», sier han.

Hvis du noensinne var i tvil om hva dette betyr for svenskene, setter kommentaren fra Helsingborg Dagblads kommentator tingene i perspektiv:

«Henke Larsson spelar EM. Åh, herregud, vad häftigt! Vi tar det en gång til: Henke Larsson spelar EM.

NOTORISK MÅLTYV: Henke Larsson scorer på bestilling, både i skotsk eliteserie og på landslaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer