Henke vil bli i Celtic

Henke Larsson - nå uten de karakteristiske rastaflettene - sier han kan tenke seg å bli i Celtic ut karrieren. Svensken er blant de mest ettertraktede spillerne på de britiske fotballøyene. Les også siste nytt fra engelsk fotball.

Ryktene har svirret som en bisverm rundt Henkes framtid. Nå har den populære svensken sagt han kan tenke seg å avslutte karrieren på Parkhead. Et budskap søtt som honning i Celtic-manager Martin O'Neills ører.

En av spekulasjonene har gått på at Henke skulle byttes mot Mark Bosnich og en bunke millioner i en overgang til Old Trafford. Det virker langt mindre sannsynlig etter Larssons siste utspill til avisa Daily Record:

- Jeg har te år igjen av kontrakten og etter det - hvem vet? Så lenge Celtic vil ha meg, vil jeg bli værende. Familien min er lykkelig i Skotland og det er det viktigste. Selvsagt må jeg også trives, men det er en bonus at familien også liker seg, sier svensken, som virker klar til å iføre seg den skotske nasjonaldrakten kilt:

- Sønnen min Jordan er tre år gammel og vokser opp som en skotte. Han kjenner ikke til noe annet - Skottland er hjemmet mitt, sier Larsson som har scoret 82 mål på 121 kamper for de grønn-hvite skottene.

DAVID BECKHAM (25) kan miste seks uker på grunn av båndskaden i kneet som gjorde at han måtte hinke av Wembley mot Tyskland lørdag. Ifølge Sky Sports får han i dag svar på om han må opereres. Manager Alex Ferguson skal ha vært rasende på Kevin Keegan som lot Beckham spille landskampen selv om han hadde vondt i kneet. - David tar det med ro, og får et par dager fri, så får vi se hvordan det går med ham. Han er meget usikker før lørdagens kamp (borte mot Leicester - red. anm.) og saken er at vi vil ha ham klar til Champions League, sier Sir Alex nå. United spiller møter PSV kommende uke.

TERRY VENABLES er det engelske folkets favoritt som ny landslagssjef, og sannsynligheten ser ut til å øke for at han blir ansatt i verdens kanskje tøffeste jobb. I følge hans nære venn Terry Fenwick, som har jobbet sammen med Venables i Portsmouth og Crystal Palace, vil Venables elske muligheten for å gjenta suksessen som Englands-sjef. I 1996 ledet han landslaget til semifinalen i EM, der de tapte mot Tyskland på straffespark. FAs favoritt, Arsenals franske sjef Arsene Wenger, har ikke styrket sin posisjon ved å pådra seg 12 kampers utestengelse og fire ukers lønn i bot. Samtidig tar stadig flere eksperter til orde for at England trenger en engelskmann ved roret. Sist ute: Wengers landsmann, Liverpool-manager Gerard Houllier, som mener det trengs en erfaren mann som kjenner den engelske fotballkulturen.

ARSENAL skal være på nippet til å signere en kontrakt med Feyenoord-keeper Jurek Dudek, skriver Teamtalk. Østerrikeren Alex Manninger har vært ventet som erstatter for David Seaman når han legger opp, men ryktene sier at Arsenal er på jakt etter flere andre keepere. Og Dudek kan bli billig på grunn av forvirringene rundt det fremtidige overgangssystemet. Feyenoord kan komme til å godta et bud på 65 millioner - bare halvparten av det de verdsetter ham til, får Teamtalk opplyst fra en kilde i den nederlandske klubben. - Feyenoord kan ta i mot pengene nå, og de trenger dem desperat siden de ble slått ut av Champions League. Det virker for meg som om et salg til Arsenal ikke er til å unngå, sier kilden.