Henke vil hjem til familien

Forlater United i mars.

Manchester United vil forlenge med Henrik Larsson, men den svenske leiesoldaten har bestemt seg for å reise hjem i midten av mars som planlagt.

Larsson lånekontrakt med United går ut 12. mars. Da vender 35-åringen hjem til Helsingborg og Allsvenskan.

- Jeg sier ikke at det ikke er smigrende eller at jeg ikke er takknemlig for å få en slik sjanse til å forlenge oppholdet, men det er andre ting jeg må tenke på, sier Larsson til The Guardian.

Med andre ord, Henke vil hjem til familien.

- Dette har vært et stort eventyr for meg. Jeg kom i januar og reiser hjem i mars for å spille i Sverige. Det passer meg perfekt. Det er ikke ideelt å reise fram og tilbake, sier Larsson.

(NTB).

BARE EN LEIESOLDAT: Planen har hele tiden vært at Henrik Larsson skal returnere til Helsingborg i mars, men først nå virker avgjørelsen endelig. Her hjelper Larsson og Giggs hverandre med uttøyinga foran kveldens mesterligamøte med borte mot franske Lille. Foto: AP
BARE EN LEIESOLDAT: Planen har hele tiden vært at Henrik Larsson skal returnere til Helsingborg i mars, men først nå virker avgjørelsen endelig. Her hjelper Larsson og Giggs hverandre med uttøyinga foran kveldens mesterligamøte med borte mot franske Lille. Foto: AP Vis mer