Henlegger voldtektssaken mot Neymar

Brasiliansk politi har henlagt saken mot fotballstjerna Neymar, som ble anklaget for å ha voldtatt en brasiliansk modell.

HENLEGGES: Brasiliansk politi har valgt å henlegge voldtektssaken mot Neymar. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP
HENLEGGES: Brasiliansk politi har valgt å henlegge voldtektssaken mot Neymar. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFPVis mer

Modellen Najila Trindade Mendes de Souza anklaget Neymar for å ha voldtatt henne på et hotell i Paris 15. mai.

Brasiliansk politi har konkludert med at de ikke kommer til å tiltale fotballstjerna for de påståtte anklagene på grunn av mangel på bevis, ifølge nyhetsbyrået AFP.

27-åringen som spiller for franske PSG har nektet for anklagene og hevdet de dreide seg om forsøk på utpressing.

Det var i slutten av mai Neymar ble anmeldt for voldtekt. Fotballstjernens representanter gikk tidlig ut med at det angivelig var snakk om et utpressingsforsøk fra en advokat som representerer kvinnen.

Saken utviklet seg til å bli et mediesirkus uten like i Brasil.

Kvinnen som anmeldte Neymar er Najila Trindade, en 26 år gammel student og modell. De to er enig i flere faktum i saken: De møttes for første gang via Instagram før de innledet et tekstbasert forhold over WhatsApp.

Til slutt bestemte de seg for å møtes i Paris, og Neymar betalte Trindades flybillett fra Brasil til Frankrike. Han fikset også et hotellrom til henne der de møttes 15. mai og hadde seksuell omgang. De møttes igjen 16. mai, der de kranglet, før kvinnen fløy tilbake til Brasil 17. mai - en billett Neymar også betalte for.

Neymar selv kommenterte saken med en sju minutter lang Instagram-videoen da anmeldelsen ble kjent forrige helg.