Henning Berg er klar for Blackburn

Henning Berg reiste i dag til Blackburn for å skrive under en utlånsavtale med 1. divisjonsklubben. Blackburn får opsjon på kjøp av Manchester U-stopperen.

I første omgang er Henning utlånt til Blackburn for tre måneder. Dersom Blackburn er fornøyd med den norske landslagskapteinen har klubben mulighet til å kjøpe 31-åringen.

Etter det Dagbladet erfarer vil Henning Berg få akkurat samme lønnsbetingelser i Blackburn som han har hatt i Manchester United.

Henning kjørte i dag tidlig den korte veien til Blackburn for å skrive under utlånsavtalen med sin forrige klubb. Allerede i formiddag debuterte han på sin første Blackburn-trening på tre år.

I morgen spiller Henning Berg trolig fra start når Blackburn møter Nottingham Forest hjemme på Ewood Park.

Henning Berg debuterte i Premier League for Blacburn etter overgangen fra Lillestrøm i januar 1993. I løpet av fire og et halvt år spilte han vekselsvis høyreback og midtstopper.

I 1995 var han en av nøkkelspillerne da Blackburn vant ligagullet. Manchester United kjøpte Berg for nærmere 70 mill. kroner i 1997, men har slitt med å komme i startelleveren på Old Trafford.

Fra før har Blackburn to nordmenn i stallen, Stig Inge Bjørnebye og Egil Østenstad.

<B>KOMMER:</B> ... og går tilbake til Blackburn.
<B>GÅR:</B> Henning Berg forlater Manchester United...