Henning Berg er klar for ny klubb

Videoton i Ungarn.

NY JOBB: Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år.  Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
NY JOBB: Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år.

Det er 100 % Sport som skriver dette torsdag. Det blir vist til den ungarske klubbens hjemmeside på internett, der ansettelsen av Berg blir bekreftet. Dermed er den tidligere norske landslagsspilleren tilbake i jobb igjen etter at han ble sparket fra polske Legia Warszawa i oktober i fjor.

- Vi er stolte over å kunne starte neste sesong med en trener av dette kalibret, sier direktør i klubben, Zoltán Kovács, ifølge nettstedet Hungary Today.

Berg sier til klubbens nettside at målet er å vinne både serie og cup, samt å gjøre det godt med spill ute i Europa. I år endte Bergs nye klubb på annenplass i den ungarske serien, men avstanden fram til suverene Ferencváros var på hele 21 poeng.

(NTB)

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer