NY JOBB: Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år.  Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
NY JOBB: Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Henning Berg er klar for ny klubb

Videoton i Ungarn.

Henning Berg har skrevet under på en kontrakt med den ungarske toppklubben Videoton. Foreløpig har han bundet seg til klubben i to år.

Det er 100 % Sport som skriver dette torsdag. Det blir vist til den ungarske klubbens hjemmeside på internett, der ansettelsen av Berg blir bekreftet. Dermed er den tidligere norske landslagsspilleren tilbake i jobb igjen etter at han ble sparket fra polske Legia Warszawa i oktober i fjor.

- Vi er stolte over å kunne starte neste sesong med en trener av dette kalibret, sier direktør i klubben, Zoltán Kovács, ifølge nettstedet Hungary Today.

Berg sier til klubbens nettside at målet er å vinne både serie og cup, samt å gjøre det godt med spill ute i Europa. I år endte Bergs nye klubb på annenplass i den ungarske serien, men avstanden fram til suverene Ferencváros var på hele 21 poeng.

(NTB)

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.