Henning Berg etter CAS-tapet: - Som forventet

Ser mot Europa League.

- SURT: Henning Berg (til høyre) og Legia Warszawa slo ut Ronny Deilas Celtic med en overlegen 6-1-seier sammenlagt. Likevel får de ikke spille Champions League, noe Henning Berg er kjenner er surt, men som forventet.
Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
- SURT: Henning Berg (til høyre) og Legia Warszawa slo ut Ronny Deilas Celtic med en overlegen 6-1-seier sammenlagt. Likevel får de ikke spille Champions League, noe Henning Berg er kjenner er surt, men som forventet. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henning Berg og Legia Warszawa tapte i ankesaken som var oppe i Idrettens voldgiftsrett (CAS). Det meldte CAS tidligere i ettermiddag.

- Det er som forventet. Når UEFA nektet en hurtigbehandling av saken slik den sto, så så vi at det var mest sannsynlig at vi ikke fikk medhold, sier Henning Berg til Dagbladet.

Bakgrunnen for saken er at Henning Berg tre minutter før full tid i bortemøtet med Celtic satte innpå Bartosz Berezynski. Stillingen var 6-1 sammenlagt og Legia hadde for lengst sikret avansement, men problemet var at Bereszynski ikke var spilleberettiget.

- Surt - Selvfølgelig er det surt. Vi slår Celtic 6-1. Spilleren det er snakk om sto over de tre første Champions League-kampene. Feilen var at navnet hans ikke sto på lista på 25 spillere i to kamper. Hvis det hadde stått der, så hadde vi vært i play off. Det er surt, også med tanke på at det er 18 år siden et polsk lag var i Champions League. Gutta hadde jobba bra mot dette, også ryker vi på en administrativ feil, sier Berg til Dagbladet.

CAS vil likevel fortsette å se på saken, skev de i en pressemeldingen i dag. Legia har bedt om at ingen sanksjoner blir vedtatt mot klubben eller spilleren som ble satt på banen med tre minutter igjen, og vil at UEFA skal betale en kompensasjon til klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer