LEDIG PÅ MARKEDET: Henning Berg (t.v.)  fikk sparken som LSK-trener for to uker siden. Han sier han ikke har noen hast med å finne seg ny trenerjobb, men er villig til å høre på spennende tilbud. Foto: Bjørn Langsem
LEDIG PÅ MARKEDET: Henning Berg (t.v.) fikk sparken som LSK-trener for to uker siden. Han sier han ikke har noen hast med å finne seg ny trenerjobb, men er villig til å høre på spennende tilbud. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Henning Berg knyttes til managerjobb i Skottland

- Alle britiske klubber er interessante i min situasjon.


(Dagbladet): Den skotske avisa Daily Record skriver i dag at Henning Berg i går meldte seg på i kampen om den ledige managerjobben i Hibernian.

- Jeg fikk et innspill fra kontakter jeg har i England som nevnte at Hibs var på leting etter ny manager. Det har avisa fått nyss i, sier Berg til Dagbladet.

Og to uker etter at han ble sparket fra Lillestrøm, legger han ikke skjul på at det hadde vært spennende å jobbe i en britisk klubb - som for eksempel Hibernian.

- Har god tid - Jeg kjenner litt til klubben fra da jeg spilte i Rangers selv. Og alle jobber i Storbritannia er interresante i min situasjon nå, sier Berg.

Samtidig understreker han at han ikke har hørt noe formelt fra Hibs. Berg har heller ingen agent som jobber for å skaffe ham ny jobb. Og han har det slett ikke travelt med å få på seg treningstøyet igjen.

- Jeg har bare vært uten jobb i to uker og ser egentlig fram til å ha tid til å gjøre litt andre ting enn det jeg har gjort de siste sju årene. Jeg har god tid, sier han.

England attraktivt Men han utelukker ikke at det kan kommer tilbud som er for fristende til å avslå.

- Britiske klubber vil alltid være attraktivt, sier han.

- Har det vært konkrete tilbud eller kontakter siden du sluttet i Lillestrøm?

- Jeg har et prinsipp om ikke å si noe om hvem jeg snakker med, sier Berg.