- Henning Berg må ikke sovne

LA MANGA (Dagbladet): Én ting har jeg lært meg i denne jobben. Du kan ikke gå rundt å være bekymret for folk som ikke spiller. Og derfor gjør jeg ikke England-problematikken til noen stor sak. Jeg kan jo ikke prate de gutta som spiller inn på klubblagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når det gjelder Henning Berg, som er viktig for laget, har han og jeg snakket om saken her på La Manga. Han er veldig positivt innstilt på å slå seg inn på United. Og jeg er enig med Henning når han sier at han er like god som Silvestre.

Slik jeg ser det er det en riktig vurdering.

Det viktigste for Henning er at han ikke sovner. Hvis du ikke spiller på lørdag, må du trå til og trene på egenhånd søndag. Så derfor handler det egentlig om ikke å gi opp.

I denne bransjen kommer skadene så fort at den neste sjansen du får er rett rundt hjørnet. Da gjelder det å være forberedt.

Jeg kan ikke her og nå si at jeg har kategoriske krav til de spillerne som skal med til EM. Grunnen er at jeg ikke ønsker å møte meg sjøl i døra.

Og derfor kan det godt hende at en spiller eller to - som ikke har hatt mye spilletid på klubblagene sine - kommer med i EM-troppen. Det blir en vurdering jeg må gjøre når den tida kommer.

Og:

Det gjelder for alle som sliter med skader eller reservetilværelse akkurat nå.

Som landslagstrener har jeg til gode å reise til en kamp med den troppen jeg ønsker. Det har vært altfor mye skader og forfall. Og derfor ønsker jeg sjølsagt å treffe blink en gang jeg også. Og at gutta skal komme seg inn på klubblagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer