<strong>SAKSØKER BLACKBURN:</strong> Henning Berg fikk sparken som Blackburn-sjef i desember. Nå saksøker han klubben etter manglende utbetaling av kompensasjon. 
Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo  / NTB scanpix
SAKSØKER BLACKBURN: Henning Berg fikk sparken som Blackburn-sjef i desember. Nå saksøker han klubben etter manglende utbetaling av kompensasjon. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix Vis mer

Henning Berg saksøker gamleklubben Blackburn

Har ikke betalt ut penger etter sparkingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henning Berg saksøker Blackburn etter at klubben ikke har betalt ut kompensasjon til Berg som ble sparket som manager i romjula i fjor.

Allerede da Henning Berg skrev under med Championship-laget, ble det tatt med en klausul om hvor mye Blackburn vil måtte betale ved en oppsigelse.

Og ikke minst når. Men Berg har fortsatt ikke fått pengene han har krav på.

- Jeg kan bekrefte at det stemmer, sier Berg til Dagbladet.

- Alt dette var regulert i kontrakten. Blackburn har heller aldri benektet at jeg har krav på et beløp. De har erkjent dette, og de skal betale meg pengene, sier han.

- Men siden de ennå ikke har kommet, syntes managerforeningen - som har vært med meg i denne saken hele veien - at det neste skrittet var å ta saken videre, sier Berg.

Holdt ikke fristen
Berg fikk bare 57 dager i trenerstolen - men signerte en avtale på 2,5 år da han ble ansatt.

Henning Berg

Alder: 43 (1. september 1969)
Yrke: Fotballtrener/manager
Klubber som trener: Lyn (2005-08), Lillestrøm (2008-11), Blackburn (2012).
Klubber som spiller: KFUM Oslo (-1988), Vålerenga (1988-91), Lillestrøm (1992), Blackburn (1992-97 og 2000-03), Manchester United (1997-2000), Rangers (2003-04).
Landskamper/mål: 100/9 (1992-2004).

(NTB)

Lederen i trenerforeningen i England, Richard Bevan, sier til Lancester Telegraph at de har oversendt papirer til retten.

- Vi har dessverre ikke kommet til enighet med klubben, sier Bevan.

- Millionbeløp
Berg ønsker ikke å kommentere størrelsen på beløpet Blackburn somler med å utbetale. Ifølge TV 2 saksøker Berg klubben for et beløp i millionklassen.

Berg ble ansatt 31 oktober, og fikk lede laget i ti kamper. Det endte med én seier, tre uavgjort og seks tap.

27. desember fikk han sparken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer