Henning Berg slutter som Stabæk-trener

Et halvt år før kontrakten går ut.

<strong>SLUTTER:</strong> Henning Berg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SLUTTER: Henning Berg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Henning Berg slutter som Stabæk-trener og tar over kypriotiske Omonia Nicosia. Det skriver Stabæk på sine hjemmesider.

Berg har vært elleve måneder i Stabæk. Kontrakten hans går egentlig ut om et halvt år, men han avslutter jobben i Stabæk allerede denne uka.

Lørdagens treningskamp mot Lillestrøm ledes i stedet av assistenttrenerne Kaz Sokolowski og Øystein Garborg.

- Jeg ønsker å takke dere for året jeg har hatt i Stabæk. Det har vært spennende, givende og deilig var det at vi kom seirende ut av kvaliken i fjor. Det er et bra miljø i klubben, bra samhold og jeg har trivdes veldig godt her, sier Henning Berg til Stabæk.no.

- Jeg er blitt tatt godt imot, og det har vært en fin gjeng å jobbe med. Spillere, ledere, støtteapparat, administrasjon, samarbeidspartnere og supportere skal alle ha honnør, og jeg vil takke dere alle for at dere har stått last og brast med laget, sier han videre.

CV:

* Navn: Henning Berg

* Født: 1. september 1969 (49 år)

* Yrke: Fotballtrener

* Klubber som trener: Lyn (2005-08), Lillestrøm (2008-11), Blackburn (2012), Legia Warszawa (2014-15), Videoton (2016-17), Stabæk (2018-19).

* Klubber som spiller: KFUM Oslo (-1988), Vålerenga (1988-91), Lillestrøm (1992), Blackburn (1992-97 og 2000-03), Manchester United (1997-2000), Rangers (2003-04). * Landskamper/mål: 100/9 (1992-2004).

* Aktuell: Avsluttet onsdag sitt engasjement i Stabæk for å bli trener for kyprotiske Omonia Nikosia.

(NTB)

Stabæk ønsker treneren lykke til i Kypros.

- Vi takker Henning for innsatsen og for hans bidrag i fjorårets redningsaksjon. Og vi ønsker ham lykke til i sin nye klubb, sier daglig leder, Jon Tunold, til Stabæk.no.

Stabæk skriver at klubben har fått en økonomisk kompensasjon for å slippe Berg allerede nå. Stabæk ligger nest sist i Eliteserien etter åtte spilte kamper.

Omonia Nicosia endte på femteplass i den ordinære ligaen og sist (sjetteplass) da de seks beste lagene deretter møtte hverandre innbyrdes to ganger til. Sesongen på øya ble avsluttet 19. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer