Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henning debuterte bak Ford-rattet

Storebror Solberg kraftig imponert.

Storebror Solberg fikk bare unnagjort sju mil i sprutende regnvær på grus, og han ble ikke videre kjent med bilen, men fikk en viktig førstehåndskjennskap til redskapen.

- Bilen var «helt verst», særlig bunndraget imponerte meg, det var bare å kjøre inn i en 90-graders sving i fjerdegir, og bilen bare skjøt fart ut av den igjen, sa Henning Solberg til NTB.

31-åringen skrev rett før jul under for Fords rallyteam M-Sport og skal kjøre sju VM-runder i Europa i 2005. Han debuterer i Sverige i februar.

- Bedre enn dette kan det ikke bli, nå kommer jeg til å få tilgang til det beste av det beste utstyret, så selv om jeg ikke har fått satt opp bilen og må gjøre det under shakedown i Sverige, så er det ingenting å få gjort med det uansett, sa storebror Solberg.

I fjor endte han på sjetteplass i Rally Sverige og han imponerte da så mye at han i februar vil være nominert til fabrikkpoeng for Ford.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media