Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henning Hauger skal være klar for Hannover

Blir lagkamerat med Moa.

SKAL VÆRE KLAR FOR TYSKLAND: Henning Hauger har lenge vært på vei bort fra Stabæk. Nå skal Hannover bli hans neste klubb.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
SKAL VÆRE KLAR FOR TYSKLAND: Henning Hauger har lenge vært på vei bort fra Stabæk. Nå skal Hannover bli hans neste klubb. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henning Hauger skal være klar for tyske Hannover. Kjøpet blir offentliggjort fredag, og dermed blir Hauger og Mohammed Abdellaoue klubbkamerater.

VG skriver at Stabæk får mellom 3,5 og 4 millioner kroner for Hauger, som har seks måneder igjen av kontrakten sin med bærumsklubben.

Det er mange uker siden den tyske klubben kom med et tilbud på Hauger, men det ble i første omgang avvist av Stabæk, noe som gjorde Hauger temmelig irritert.

Han sa den gangen at han mente Stabæk-ledelsen opptrådte arrogant, og at han ville skrive under for den tyske Bundesliga-klubben uansett.

- Alt er ikke klart ennå. Det gjenstår noen detaljer som vi må sjekke, men vi håper å få til en avtale fredag morgen, sier sportsdirektør Jörg Schmadtke i Hannover til VG.

(NTB)

SAMMEN I HANNOVER: Mohammed Abdellaoue  (midten) og Henning Hauger.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
SAMMEN I HANNOVER: Mohammed Abdellaoue (midten) og Henning Hauger. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer