Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henning lover full gass i 36 mil

Solid shakedown i Italia.

Henning Solberg kjørte inn til fjerdeplass på torsdagens shakedown i Rally Italia Sardinia. Nå sikter han inn mot en plassering blant de fem beste i løpet som starter fredag.

Solberg endte en plass foran lillebror Petter, og 1,1 sekunder bak finske Marcus Grønholm på den 4,4 kilometer lange etappen. Det var 33-åringen godt fornøyd med.

- Alt funker og nå venter 36 mil med full gass for min del, sier en offensiv Henning Solberg, som denne gangen håper han holder helt inn til mål. I Rally Argentina endte han som kjent opp med å bryte kun en kilometer før mål.

- Jeg får virkelig håpe at bilen holder helt inn denne gangen. Fungerer bilen slik den skal, håper jeg på en plass blant de fem beste. Da skal jeg være fornøyd, forteller Solberg.

Henning Solberg vant sin VM-karrieres første fartsprøve i VM-runden i Argentina. I fjor ble østfoldingen nummer fire på Kypros, mens årsbeste er femteplassen fra Mexico.

(ANB)

VIL BLI BLANT DE FEM BESTE: Henning Solberg har trua foran helgas rallyrunder. Foto: REUTERS
VIL BLI BLANT DE FEM BESTE: Henning Solberg har trua foran helgas rallyrunder. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling