Henning og Petter på lag mot Schumacher

Kjører «Race of Champions» på Wembley i desember.

Petter og Henning Solberg skal kjempe mot noen av verdens beste motorsportutøvere i Race of Champions på Wembley stadion i desember.

Der skal brødrene konkurrere mot blant annet Michael Schumacher (verdensmester i formel 1 sju ganger), Tom Kristensen (vinner av Le Mans sju ganger), Jimmie Johnson (regjerende Nascar-mester) og rallyrivalen Marcus Grönholm.

- Jeg er blitt invitert i sju år, men har aldri fått lov av Subaru. I år fikk jeg endelig tillatelse. Jeg ble spurt om hvem jeg ville ha med på laget, og da ville jeg selvfølgelig ha med «bruttern». Ikke bare er han broren min, men Henning er veldig flink på baner som dette, sier Petter Solberg til VG.

Race of Champions arrangeres på Wembley 16. desember. Fem forskjellige biltyper vil bli benyttet på omgang. Først skal Solberg-brødrene konkurrere sammen mot andre nasjoner, mens i annen del kan de komme til å møte hverandre.

(NTB)

PÅ LAG: Petter og Henning Solberg skal både kjøre på lag og mot hverandre i forskjellige biltyper under «Race of Champions» på Wembley. Foto: Scanpix
PÅ LAG: Petter og Henning Solberg skal både kjøre på lag og mot hverandre i forskjellige biltyper under «Race of Champions» på Wembley. Foto: Scanpix Vis mer
Henning og Petter på lag mot Schumacher
NY BIL? Michael Schumacher under et gocart-løp i helga.