Henning sover alene

LANAKEN (Dagbladet): Henning Berg har fått kjæresten Line Stille på besøk i Belgia, men får begrenset med trøst av henne for lårskaden som holder ham på sidelinja. - Vi sees bare om ettermiddagen, spillerhotellet er stengt for damer, sier Henning Berg til Dagbladet.

Henning er den første av gutta som har fått damebesøk her nede i Belga. Vanligvis er landslagskapteinen lite villig til å snakke om privatlivet sitt, men strategisk nok booket Line Stille seg inn på samme hotell som flertallet av de norske journalistene.

Da gikk det selvfølgelig ikke lang tid før Henning måtte svare på en serie av damespørsmål på gårsdagens pressekonferanse.

- Hun kom nedover til kampen tirsdag, og på lørdag slutter hun seg til resten av damene, smiler Henning.

Han ser ikke ut til å sprudle over av humør etter at legen konstaterte at han trolig ikke rekker å spille EM-fotball før en eventuell finale. Da kan det jo være godt å en kjærestehånd å holde i.

- Vi har jo vært borte fra hverandre en stund, og vi har jo litt fri på ettermiddagene. Det blir ikke så veldig mye tid sammen. Men det er klart det er godt å ha dem man er glad i i nærheten av seg, sier Berg.

Det krever sin mann å være skadd. På alle måter.

- Faktisk får vi mindre tid sammen på grunn av skaden. Det går mer tid bort i trening og behandling enn vanlig.

Han angrer ikke på at han startet kampen mot Spania, og slo opp strekkskaden han pådro seg i forkant av oppkjøringskampen mot Italia.

- Nei, jeg følte meg fullstendig frisk da jeg testa foten søndag og mandag. Jeg kjørte for fullt på treninga. Men jeg kjente det med en gang da jeg fikk strekken i en spurtduell. Muligens skjedde det fordi jeg var sliten og stiv, sier Henning.