Henrik Bjørnstad legger opp

Bekrefter at han gir seg som golfspiller.

LEGGER OPP: Henrik Bjørnstad har bestemt seg for å legge opp som golfspiller. Nå flytter 31-åringen hjem til Norge. Foto: Scanpix/Reuters
LEGGER OPP: Henrik Bjørnstad har bestemt seg for å legge opp som golfspiller. Nå flytter 31-åringen hjem til Norge. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Henrik Bjørnstad har slitt tungt på PGA-touren denne sesongen, og måtte gjennom en knallhard kvalifisering for å sikre spillrettigheter også neste år.

Det har 31-åringen bestemt seg for ikke å gjøre. Nå gir den nybakte faren seg som golfspiller.

- Dette er et valg jeg har tatt og kommet frem til gjennom sesongen. Jeg føler selv at jeg har gjort et riktig valg og strutter av energi. Det faktisk en tung bør som har sluppet taket nå som det er gjort. Jeg har spilt profesjonell golf i 15 år og føler at jeg trenger nye og andre utfordringer her i livet, sier Bjørnstad til golfnews.no.

- Vi legger huset ut for salg så fort som mulig og satser på en hjemreise så snart dette er klart. Sannsynligvis havner vi rundt Drøbak området når vi kjøper et sted hjemme og vi gleder oss alle sammen, sier han.

Bjørnstad la først opp i 2004 etter flere år på Europatouren, men gjorde et fantastisk comeback året etter og kvalifiserte seg som første nordmann for PGA-touren.

Etter ett år der bar det ned til Nationwidetouren, og den sesongen hadde Bjørnstad igjen ei tid i tenkeboksen før han bestemte seg for å satse igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer