Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henrik Kristoffersen får ikke trene på Olympiatoppen

Henrik Kristoffersen har ikke skrevet under utøverkontrakten og er derfor også utestengt fra Olympiatoppen, melder NRK.

UTESTENGT: Henrik Kristoffersen får ikke trene på Toppidrettssenteret fordi han ikke har skrevet under utøverkontrakten med forbundet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UTESTENGT: Henrik Kristoffersen får ikke trene på Toppidrettssenteret fordi han ikke har skrevet under utøverkontrakten med forbundet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristoffersen får ikke benytte seg av Norges fremste fagmiljø på trening og idrettsmedisin så lenge han ikke har signert utøverkontrakten med Norges Skiforbund.

- Når Kristoffersen har signert kontrakten med Skiforbundet oppnår han stipendutøverrettigheter, og kan trene med Olympiatoppen, og benytte kompetansen på huset, skriver informasjonssjef Halvor Lea i Olympiatoppen i en tekstmelding til NRK.

Det betyr altså at Kristoffersen er nektet tilgang til både treningsfasilitetene og det medisinske apparatet som er lokalisert ved Sognsvann i Oslo.

Onsdag ble det klart at Henrik Kristoffersen er utestengt fra alle landslagssamlinger og nektes å trene med resten av laget, noe han har vært siden oppkjøringen til kommende sesong startet 22. mai.

Ifølge NRK skal det handle om disiplinære grunner og ikke sponsorkonflikten han har med NSF. Det sammen med at han ikke har signert den omtalte utøverkontrakten.

22-åringen trener alene, og har blant annet lagt ut bilder på Instagram fra treningssenteret Cross Fit i Oslo. Bildene viser en Kristoffersen som trener med tunge vekter.

(NTB)

Hele Norges coronakart