Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henrik Kristoffersen kjemper om pallplass

Ligger som nummer tre etter 1. omgang.

PÅ TREDJE: Henrik Kristoffersen er nummer tre før finaleomgangen i lørdagens verdenscupslalåm i Wengen. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
PÅ TREDJE: Henrik Kristoffersen er nummer tre før finaleomgangen i lørdagens verdenscupslalåm i Wengen. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer

Henrik Kristoffersen er nummer tre før finaleomgangen i lørdagens verdenscupslalåm i Wengen. Opp til den svenske lederen Mattias Hargin skiller det 32 hundredels sekund.

Rælingen-alpinisten henger definitivt med i seierskampen i det som er blitt et åpent renn. Flere slalåmprofiler har kjørt ut, deriblant verdenscupleder Marcel Hirscher.

Med startnummer 4 kjørte Kristoffersen en god første omgang. Italienske Stefano Gross ligger mellom nordmannen og ledede Hargin. Kristoffersen er 18 hundredels sekund bak annenplassen.

Jonathan Nordbotten og Sebastian Foss Solevåg ligger på henholdsvis 16.- og 19.-plass når 57 løpere har kjørt. Leif Kristian Haugen ligger på en foreløpig 29.-plass. De 30 beste går videre til finaleomgangen.

Gjennom natten lavet det ned 20 centimeter med nysnø i sveitsiske Wengen. Arrangøren jobbet hardt for å gjøre slalåmløypa klar til start lørdag formiddag. Mange taklet ikke føret. I tillegg til Hirscher kjørte også kroatiske Ivica Kostelic ut.

Av de norske klarte ikke Truls Johansen eller Espen Lysdahl å kjøre ned til mål.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media