Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alpint:

Henrik Kristoffersen på 5. plass før finaleomgangen i Zagreb

41 hundredeler bak.

FEM: Henrik Kristoffersen ligger på delt 5.-plass etter 1. omgang i verdenscupslalåmen i Zagreb. Han er 41 hundredeler bak østerrikeren Manuel Feller.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: REUTERS/Antonio Bronic</div>
FEM: Henrik Kristoffersen ligger på delt 5.-plass etter 1. omgang i verdenscupslalåmen i Zagreb. Han er 41 hundredeler bak østerrikeren Manuel Feller.
 Foto: REUTERS/Antonio Bronic
Vis mer

Henrik Kristoffersen ligger på delt 5.-plass etter 1. omgang i verdenscupslalåmen i Zagreb. Han er 41 hundredeler bak østerrikeren Manuel Feller.

Det var svært vanskelige forhold med tett snøvær for de første kjørerne. De tre første utfor var nærmest for snøploger å regne for de andre løperne.

Kristoffersen på startnummer sju havnet tre hundredeler bak da ledende Marcel Hirscher som kjørte på startnummeret foran.

Franske Julien Lizeroux kom på startnummeret bak Kristoffersen og kjørte ned til ledelse med 33 hundredeler foran Hirscher.

Likevel gikk det enda raskere for løpere på senere startnumre. Fra startnummer 21 kom Feller og kjørte ned løypa fem hundredeler raskere enn Lizeroux.

Fra startnummer 45 kom amerikanske Mark Engel og kilte seg mellom Lizeroux og Hirscher på tredjeplassen. Han har 28 hundredeler opp til lederen.

Sebastian Foss-Solevåg hadde ikke fullklaff som tolvte mann utfor, men han ligger an til å få kjørte to omganger med 1,26 sekunder opp til lederen. Jonathan Nordbotten er 1,42 sekunder bak.

Leif Kristian Haugen var startnummer 30 og havnet 1,74 bak. Han får ikke kjøre finalen.

Annen omgang starter kl. 18.00.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling