Henrik Kristoffersen mot skiforbundet

Henrik Kristoffersen raser mot skiforbundet: - Bare interessert i makt og langrenn

- Det er politikk, og jeg liker ikke politikk. I mitt hode, i sportsverden, er det «bullshit».

IKKE FORNØYD: Henrik Kristofferen slapp tok et kraftig oppgjør med Norges Skiforbund etter lørdagens storslalåm i franske Val d'isère.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Henrik Kristofferen slapp tok et kraftig oppgjør med Norges Skiforbund etter lørdagens storslalåm i franske Val d'isère. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Henrik Kristoffersen tar et kraftig oppgjør med Norges Skiforbund. Alpinstjernen føler ledelsen bare er opptatt av makt.

Kristoffersen la ingenting imellom etter tredjeplassen i lørdagens storslalåm i franske Val d'Isère.

Foran presse fra hele verden beskrev Kristoffersen på stødig engelsk hva han mener om saken som er til behandling i Oslo tingrett. 22-åringen vil ha muligheten til å fronte leskedrikkprodusenten Red Bull på hjelmen. Skiforbundet sier nei på grunn av sin sponsoravtale med Telenor.

- Hele situasjonen er i mine øyne idiotisk. Hvis jeg kunne fått en sponsor på hjelmen, noe jeg har muligheten til, men ikke får lov til, ville jeg måttet betale 150 000 euro (rundt 1,4 millioner kroner) til forbundet, og hvis jeg tjener mer vil det bli 40 prosent av hva jeg tjener. Selv med dette vil ikke Telenor ta ut noe ut av sin avtale. De vil ta inn mer. Tingen med den nye avtalen, som alpindelen av forbundet gjorde med Telenor, vil gjøre at de ville tjent nesten 50 prosent mer, sa Kristoffersen foran presse som blant annet NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer