Henrik må spille 68-runde i dag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ORANGE COUNTY, FLORIDA (Dagbladet): Golfen var under middels, scoren var himmelsk og humøret derfor sprudlende. I dag handler det om å bygge videre på det Henrik Bjørnstad kjempet seg til i går. For selv om scorekortet du kanskje fulgte på nettet i amerikansk sammenheng kan gå under betegnelsen «flawless», så var golfen han spilte veldig langt fra å være plettfri.

FOR Å VÆRE BRUTALT ærlig var Henrik Bjørnstads 67-runde på den femte dagen av PGA Tourens kvalifiseringsskole snarere en sammenhengende rekke av gode tall.

– Jeg slapp unna med det i dag, sier han det gjelder. Og vet hvor heldig han har vært. Men samtidig også veldig god. Fordi han tryllet fram de få, men ekstremt gode slagene da han virkelig trengte dem.

TRE HELT PERFEKTE SLAG ga en nødvendig og magisk eagle på hull sju. Et bunkerslag fra den øverste skuffen åpnet muligen for en gitt birdie på hull 10. Og bare det at Henrik Bjørnstad lå tre under for runden og ni under totalt etter 10 spilte hull, var i seg selv en gave.

Og det som holdt humøret oppe.

– JEG SPILTE IKKE GOLF til tre under par, men heldigvis sto tallene der likevel, sier Henrik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer