Henrik på Tiger-jakt

Henrik Bjørnstad storspiller i California! Tok ledelsen på sisterunden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA JOLLA (Dagbladet.no):

VI FØLGER BJØRNSTAD DIREKTE:Henrik ender på delt tiendeplass! Tiger Woods, Josè Maria Olazabal og Nathan Green havner i omspill om seieren.

Henrik Bjørnstads jubeldag på Torrey Pines golfklubb ender med en birdie! Nordmannen senker sitt fjerde slag på par fem-hullet, og går til sju under par. I øyeblikket er det delt ellevte plass, og de få spillerne som er igjen avgjør hvilken plass Bjørnstad ender på til slutt. Kan han klare topp 10 og billett til neste ukes turnering i Phoenix? Nathan Green leder fremdeles, men Tiger puster australieren i nakken.

På det syttende blir det nok en gang par for nordmannen. Henrik holder posisjonen med en fin par på hull 17, fire slag er par på banens nest siste hull. Det ser ut som Henrik kommer til å ende på en 13.plass, men med birdie eller eagle på det siste par fem-hullet er han fort vekk inne blant de ti beste.

Hull 16 og en solid par for Henrik Bjørnstad. Det femtende er et langt par tre-hull på 210 meter, og Henrik redder par etter å ha truffet en bunker med utslaget. To hull igjen, og Henrik ligger på delt trettendeplass. Han er foran store navn som Mark O\'Meara, Davis Love III og John Daly på lista. I toppen kjemper nykomlingen Nathan Green og verdensener Tiger Woods om seieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer