Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henriksen: - Unødvendig mål

- Jarstein kan ikke lastes, mener Demidov.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Rosenborg - Fiorentina 0-1. Rosenborg innledet kveldens oppgjør mot Fiorentina med å bli løpende mellom de ballsikre italienere, og slik fortsatte det ut hele første omgang.

Det irriterer RBK-trener Trond Henriksen, som mener baklengsmålet kunne vært unngått.

- Vi ville gå høyt ut, men om det var troen eller evnene som slo feil, vet jeg ikke. Vi var passive og baktunge i starten, og de fikk et veldig unødvendig mål, sier Henriksen, og sikter til situasjonen der Massimo Gobbi gled gjennom RBK-forsvaret.

RBK-debutant Rune A. Jarstein greide ikke holde skuddet fra kroaten, og returen havnet hos superspissen Adrian Mutu. Spissen bredsidet ballen i mål fra fem meter.

Dagens bestemann, og en annen debutant, Vadim Demidov, mener at lagkameraten ikke kan lastes for scoringen.

- Det var et godt angrep, og skuddet var hardt. Rune kunne ikke gjøre noe med scoringen, mener stopperen.

Jarstein selv føler det samme.

- Jeg følte det var en god redning, skuddet var høvelig hardt, men jeg har ikke sett scoringen på tv ennå, sier keeperen.

FORSVARER LAGKAMERATEN: Vadim Demidov mener Rune A. Jarstein ikke kan lastes for baklengsmålet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
FORSVARER LAGKAMERATEN: Vadim Demidov mener Rune A. Jarstein ikke kan lastes for baklengsmålet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

• Alt om storoppgjøret: Slik vant Fiorentina på Lerkendal

MISFORNØYD: Trond Henriksen mener Rosenborg slapp inn et unødvendig mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media