Henriksen og Singh blant verdens 100 største talenter?

Det mener spansk fotballmagasin.

LEGGES MERKE TIL INTERNASJONALT: Markus Henriksen og Harmeet Singh har imponert det spanske fotballmagasinet Don Balón, som ifølge Wikipedia distribueres på fem kontinenter. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
LEGGES MERKE TIL INTERNASJONALT: Markus Henriksen og Harmeet Singh har imponert det spanske fotballmagasinet Don Balón, som ifølge Wikipedia distribueres på fem kontinenter. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

||| Det spanske fotballmagasin Don Balón kaller Markus Henriksen en sjeldent moden midtbanespiller, og plasserer han på lista blant verdens 100 største talenter, skriver rbk.no.

Henriksen viser en modenhet på midtbanen som er sjelden for alderen, og er ikke redd for å bli med i angrep. Det er nok å si at han er i Arsène Wengers søkelys. Eliteserien er et utappet marked, ikke bare for lokale talent som Henriksen, men også i forhold til utlendinger som søker lykken i Norge.», er noe av begrunnelsen.

- Det er stor stas å være med på ei slik liste. Det er en bekreftelse på at jeg har gjort mye riktig. For meg er det viktigste nå å fortsette å jobbe hardt for å utvikle meg videre til neste år, sier Markus Henriksen til RBK.no.

For å være med i vurderingen måtte spillerne være født etter 1. januar 1989.

Vålerenga-spiller Harmeet Singh er også representert på listen.

Andre spillere som er på listen som Rosenborgs nettsted trekker fram er blant andre Gareth Bale (Tottenham), Mario Balotelli (Manchester City), Bojan (Barcelona), Dedryck Boyata (Manchester City), David De Gea (Atlético Madrid), Federico Macheda (Manchester U.), Thomas Müller (Bayern München), Alexandre Pato (Milan), Rafael da Silva (Manchester U.), Thiago (Barcelona), Theo Walcott (Arsenal) og Jack Wilshere (Arsenal).

(NTB)