Romania - Norge 1-1

Henriksen om King: - Sover

- Men heller ikke Rune (Jarstein) skal kaste ut ballen i en situasjon der Romania har litt trykk på oss, sier Markus Henriksen.

SKUFFET: Markus Henriksen mener mye gikk feil på 1-0-scoringen til Romania. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SKUFFET: Markus Henriksen mener mye gikk feil på 1-0-scoringen til Romania. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Romania - Norge 1-1

BUCURESTI (Dagbladet): 1-1 mot Romania og en spolert EM-kvalik: Det ble resultatet etter kampen i Bucuresti i går kveld.

Bare ville teorier kan sende Norge til EM-sluttspillet gjennom kvaliken. Det er ikke engang noe å snakke om, og nå handler alt om Nations League.

Lang ball

Mer interessant å diskutere fra dagen i går er det som skjedde før 1-0-målet til Romania etter 62 minutter. Keeper Rune Almenning Jarstein kastet ut en lang ball til Joshua King.

Ballen ble snappet opp av Alexandru Mitrita rundt 20 meter inn på Norges banehalvdel. Han stormet opp, sendte av gårde et skudd fra 18 meter - og scoret.

- Det er en skikkelig tabbe som gjør at vi får mål imot oss, sa TV 2-ekspert Egil Drillo Olsen i analysen etter kampen. Markus Henriksen - som leverte en OK kamp for Norge - oppsummerer baklengsmålet slik:

- Jeg oppfatter at Rune tror at «Josh» er alene. «Josh» sover kanskje litt han også. Men selvfølgelig - og det er Rune klar på - han skal aldri kaste ut i en sånn situasjon der Romania har litt trykk på oss. Da er det viktig at vi tar den tida vi trenger. Vi skulle tatt et pusterom og flyttet ut laget. I stedet kom det en dum scoring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer