ELSKER RBK. Markus Henriksen og Rosenborg tapte mot Tromsø søndag. Midtbanespilleren håper på spill i Europa neste sesong - men hevder han ikke vil forlate Rosenborg.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
ELSKER RBK. Markus Henriksen og Rosenborg tapte mot Tromsø søndag. Midtbanespilleren håper på spill i Europa neste sesong - men hevder han ikke vil forlate Rosenborg. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Henriksen slår tilbake mot ryktene om at han vil vekk

- Jeg elsker denne klubben. Dette er klubben i mitt hjerte.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet): Rosenborg tapte 3-1 mot Tromsø søndag kveld - og Markus Henriksen sa følgende til Adresseavisa etter kampen:

- Jeg vil spille i Europa. Kan jeg ikke det i Rosenborg, er det et minus. Jeg sier ikke at jeg drar fra klubben, men det gjør meg kanskje mer åpen for å dra, sier Henriksen.

- Klubben i mitt hjerte Tapet sendte Rosenborg ned til femteplass i Tippeligaen, og laget ligger to poeng bak Brann på bronseplass før siste serierunde.

TAP: Tromsø vant 3-1 mot RBK søndag.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
TAP: Tromsø vant 3-1 mot RBK søndag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

Nå tilbakeviser Henriksen at det er snakk om å forlate RBK.

- Jeg har aldri sagt noe som helst om å forlate RBK. Jeg elsker denne klubben. Dette er klubben i mitt hjerte, skriver Henriksen på Twitter.

Fiasko Rosenborg har vunnet Tippeligaen to år på rad, men i år tyder mye på at det ikke en gang blir medalje til trønderne.

- Sesongen har vært en fiasko, sa Kjernen-talsmann Kenneth Kjelsnes til Dagbladet tidligere i dag.

- De dårlige resultatene setter trua på prøve, men det er selvfølgelig for tidlig å snakke om at Jan Jönsson har gjort en dårlig jobb. Han trenger tid, og med et par gode signeringer i vinter vil vi være tilbake i toppen neste sesong, fortsetter han.