Henry: - Arsenal kollapser ikke

Beroliger Arsenal-fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Thierry Henry har vært i Arsenal siden 1999. 226 mål senere ble det i går kjent at han forlater London-klubben.

29-åringen bekrefter det alle har trodd; At avgangen til viseformann David Dein ble avgjørende.

- Jeg hadde egentlig sagt at jeg ville bli, men så dro David Dein, og da ble også Arsènes fremtid usikker. Derfor kom tankene om å forlate klubben etter at David dro, sier Henry i et intervju med Arsenals hjemmesider.

Dein dro på en uryddig måte, og Arsène Wengers kontrakt går ut etter neste sesong. Nå frykter Arsenal-tilhengerne at salget av Henry kan utløse en dominoeffekt i klubben.

Henry beroliger fansen. Arsenal kollapser ikke, sier han.

- Jeg tror ikke på det alle sier, om at klubben kollapser, og at spillere drar. Laget her vokser, og det finnes enormt talent i klubben, sier Henry, som minner på at klubben også greide seg bra da Patrick Vieira dro i 2005.

- Dette er rett tidspunkt for Robin Van Persie, Emmanuel Adebayor og Nicklas Bendtner. Så snart disse viser hva de kan, kommer alle til å glemme meg, sier 29-åringen.

Å forlate Arsenal var den vanskeligste avgjørelsen franskmannen noensinne har gjort, sier han til klubbens hjemmesider.

FORLATER ARSENAL: Mitt livs vanskeligste avgjørelse, sier Henry i dag. Foto: AFP
FORLATER ARSENAL: Mitt livs vanskeligste avgjørelse, sier Henry i dag. Foto: AFP Vis mer

- Jeg skjelver når jeg sier dette. Jeg kommer alltid til å huske dere, og vil forsikre om at jeg alltid ga hundre prosent for klubben, avslutter Henry.

Henry: - Arsenal kollapser ikke
OPPDAGET HENRY: Arsène Wenger hentet Henry fra Juventus i 1999, og omskolerte den tidligere vingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer