Henry: - Eneste verdt å feire var at de holdt Spurs utenfor topp fire

Arsenal må sikte høyere, ifølge Thierry Henry.

ARSENAL-MANN: Thierry Henry spiller i MLS, men har også hjertet sitt i Arsenal. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB scanpix
ARSENAL-MANN: Thierry Henry spiller i MLS, men har også hjertet sitt i Arsenal. Foto: AP Photo / Kirsty Wigglesworth / NTB scanpixVis mer

Tidligere Arsenal-stjerne Thierry Henry mener klubben må sette seg større mål enn kun å kvalifisere seg til mesterligaen.

Med 1-0-seieren mot Newcastle endte London-klubben på fjerdeplass i Premier League og får dermed spille kvalifisering til mesterligaen neste sesong.

- Ja, de endte blant topp fire, men det er kun én mester: Manchester United. Jeg er et konkurransemenneske, så det eneste jeg vil huske fra denne sesongen er at Manchester United vant ligaen. Du må gjøre det bedre enn United gjorde det i år. Alle lagene kommer til å tenke på hvordan de kan vinne tittelen, sier Henry til Sky Sports.

Arsenal-spillerne slapp jubelen løs etter at laget sikret seg muligheten til mesterligaspill. Samtidig måtte erkerival Tottenham tåle å ende på den sure femteplassen.

- Det eneste du kan feire er å holde Tottenham utenfor topp fire, og jeg håper det var det de jublet for. Hvis du er en Arsenal-mann, er det som å vinne noe. Jeg sa det da vi gjorde det mot dem i 2006. Det var ikke bare fordi vi kvalifiserte oss til mesterligaen, men at vi snøt dem for det og klarte det selv, sier Henry, som spiller for New York i amerikanske MLS.

(NTB)