Henry: - Jeg blir i Arsenal

Nekter for Barcelona-rykter.

(Dagbladet.no): Det var lenge rykter om at den franske superspissen skulle gå til spanske Barcelona i sommer, men nå har 28-åringen tilbakevist alle spekulasjoner.

Henry har gått såpass langt at han lover å gå karrieren ut i London-klubben, men har ennå ikke bekreftet at han vil forlenge sin nåværende kontrakt, som går ut i 2007.

- Sannheten er at jeg elsker denne klubben, og jeg har bestemt meg for å bli, sier Henry til den engelske avisen The Sun.

Fansen hjalp

Henry er spesielt begeistret for Arsenal-fansen, og holder på at deres ubegrensete tillit til ham hjalp ham å ta avgjørelsen.

Han legger ikke skjul på at han hadde planer om å forlate Arsenal, spesielt etter at Patrick Vieira forlot klubben sist sommer.

Avviser ryktene

Overgangsryktene til Barcelona ble også avvist, både av Henry selv og trener Arsene Wenger. Henry selv hevder han aldri snakket med noen fra Barcelona, og i det får han full støtte av Wenger.

- Han er en ærlig person, han ville aldri gått bak ryggen vår, sier Wenger til The Sun.

Nå ser Henry fram mot nye sesonger med Arsenal, og gleder seg spesielt til å lede laget ut på banen på nye Emirates stadion.

BLIR: Thierry Henry er Arsenals lojale superspiss.