Henry åpner døra for AC Milan

Og bekrefter uro i Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Enten ønsker Thierry Henry (29) å skremme Arsenal-ledelsen og gunnersfansen. Eller så synes han åtte år er nok og ønsker seg vekk fra londonklubben.

I dag uttaler Frankrike-spissen seg positivt om AC Milan, Champions League-vinnerne som tidligere i uka bekreftet interessen for den raske og målfarlige spissen.

- Det er flott å høre. Hvordan kan jeg si noen annet? På den annen side, som jeg har sagt mange ganger, jeg er fortsatt Arsenal-spiller, sier Henry til ESPN ifølge The Independent.

Akkurat det samme sa han i Kina i forrige uke. Da la han til at årets sesong var frustrerende. Samtidig kritiserte han Arsenal for overdreven bruk av urutinerte spillere.

Uro på flere plan

Henry bekrefter i ESPN-intervjuet at han er rystet over utviklingen i Arsenal. Manager Arsene Wengers viktigste støttespiller i klubben, viseformann David Dein, forlot klubben i vår.

Arsena-kapteinen mener det var uklokt at Dein fikk gå, men at han ikke vet hva som skjedde og ikke kan gjøre noe med det.

- Det er mye som har skjedd i klubben som ikke burde ha skjedd. Det gjelder avskjeden til Dein, sjefene har vært urolige og mange av spillerne har blitt urolige. Det eneste jeg kan si akkurat nå er at jeg er Arsenal-spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer