Henry åpner døra for AC Milan

Og bekrefter uro i Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet.no): Enten ønsker Thierry Henry (29) å skremme Arsenal-ledelsen og gunnersfansen. Eller så synes han åtte år er nok og ønsker seg vekk fra londonklubben.

Thierry Henry

Født: 17. august 1977 i Ulis, Frankrike

Klubb: Arsenal

Posisjon: Spiss

Tidligere klubber: Juventus og Monaco

Landskamper/mål: 91 / 39

Ligakamper og -mål for Arsenal: 254 / 174

I dag uttaler Frankrike-spissen seg positivt om AC Milan, Champions League-vinnerne som tidligere i uka bekreftet interessen for den raske og målfarlige spissen.

- Det er flott å høre. Hvordan kan jeg si noen annet? På den annen side, som jeg har sagt mange ganger, jeg er fortsatt Arsenal-spiller, sier Henry til ESPN ifølge The Independent.

Akkurat det samme sa han i Kina i forrige uke. Da la han til at årets sesong var frustrerende. Samtidig kritiserte han Arsenal for overdreven bruk av urutinerte spillere.

Uro på flere plan

Henry bekrefter i ESPN-intervjuet at han er rystet over utviklingen i Arsenal. Manager Arsene Wengers viktigste støttespiller i klubben, viseformann David Dein, forlot klubben i vår.

Arsena-kapteinen mener det var uklokt at Dein fikk gå, men at han ikke vet hva som skjedde og ikke kan gjøre noe med det.

- Det er mye som har skjedd i klubben som ikke burde ha skjedd. Det gjelder avskjeden til Dein, sjefene har vært urolige og mange av spillerne har blitt urolige. Det eneste jeg kan si akkurat nå er at jeg er Arsenal-spiller.

LIKER IKKE DET SOM HAR SKJEDD: Arsenal-kaptein Thierry Henry er kritisk til sin egen klubb og liker at AC Milan har meldt sin interesse. Foto: Scanpix/Afp
LIKER IKKE DET SOM HAR SKJEDD: Arsenal-kaptein Thierry Henry er kritisk til sin egen klubb og liker at AC Milan har meldt sin interesse. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Før han på ny åpner døra for Milan.

- Å få høre dette er hyggelig. Jeg kan ikke nekte for det.

Har potensial

Mye tyder på at Henrys framtid blir avgjort i løpet av sommerferien. Franskmannen er fortsatt glad i de rødhvite, som hentet ham fra Juventus i 1999. Og han tenker allerede på neste Arsenal-sesong.

- Potensialet er der. Vi får bare håpe at vi kan samle oss og få oss noen trofeer igjen. Manchester United vant ikke ligaen på tre år, før de endelig klarte det. Det du må forsikre deg om er at du blir bedre og får en bedre sesong. Vi spiller fortsatt god fotball.

Henry åpner døra for AC Milan
DUMT: Henry mener Arsenal gjorde en tabbe ved å kvitte seg med David Dein i ledelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer