Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry benekter krangel med Wenger

- Vanskelig å snakke om, sier manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I engelske aviser i går, ble det heftig spekulert i om Arsenal-kaptein Thierry Henry er i konflikt med manager Arsene Wenger.

Bakgrunnen er at Henry var tydelig misfornøyd da han forlot treningsfeltet fredag, etter at det ble klart at han ikke skulle spille gårsdagens derby mot Tottenham.

Plages av nakkeskade

Henry benekter imidlertid på det sterkeste at det lå en krangel bak det dårlige humøret.

- Det var ingen krangel, jeg var ganske enkelt opprørt fordi jeg ikke kan spille, og fordi jeg kommer til å være ute av spill en liten stund.

Henry har slitt med en øm nerve i nakken, og sier han ikke har følt noe behov for at folk skulle vite om det før nå.

- Jeg har sagt siden starten av sesongen at jeg ikke er helt frisk, og at folk ikke trengte å vite noe om det, men nå må folk få vite det. Jeg har spilt litt skadd, jeg har gått på banen for å hjelpe laget men desverre har jeg spilt uten å være helt frisk, og det er ikke måten å hjelpe laget på.

Nå har klubben bestemt at Henry må hvile til han blir helt frisk, og han sier det er grunnen til at han var frustrert på fredag.

KRANGLER, KRANGLER IKKE: Thierry Henry benekter at han krangler med Arsene Wenger. Men han innrømmer at han ble opprørt over beskjeden om at han skal spares til han blir helt kvitt nakkeproblemene. Foto: EPA/Scanpix
KRANGLER, KRANGLER IKKE: Thierry Henry benekter at han krangler med Arsene Wenger. Men han innrømmer at han ble opprørt over beskjeden om at han skal spares til han blir helt kvitt nakkeproblemene. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Unnvikende Wenger

Likevel er Arsene Wenger noe kryptisk i sine svar på spørsmål om saken i går, og klarte i alle fall ikke å overbevise pressen om at alt var i skjønneste orden.

- Det er veldig vanskelig å snakke om det, for først vil jeg sette meg ned med han og fortelle ham hva jeg forventer av ham, sier Wenger ifølge Sunday Times.

- Han er ikke klar for å spille, han er sliten, han trenger å bli helt frisk og kan ikke vente å gå direkte inn på laget igjen, sier manageren.

Henry var i alle fall ikke langsur, og var med på sidelinja da Tottenham ble slått 3-0 på Emirates Stadium i går, og feiret scoringen til erstatter Emmanuel Adebayor sammen med togoleseren.

Suspendert mot Porto

Henry er suspendert og kan uansett ikke spille onsdagens viktige Champions League-møte med Porto. Så spørs det om han er enig med Wenger i at han fortsatt trenger å hvile neste helg, når Arsenal skal spille et nytt London-derby: Mot Chelsea på Stamford Bridge.

Wenger antydet i går at Henry kan bli hvilt til over nyttår for å forsikre at han blir helt frisk.

- Jeg har sagt mange ganger at dette ikke er et enmannslag, sier den franske manageren.

Hele Norges coronakart