Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry ble pepet ut i Paris

Tilbake for Frankrike etter handsen.

IKKE SÅ GOD SOM FØR: Raymond Domenech byttet ut Henry og var nådeløs i vurderingen av Barcelona-spilleren etter kampen. Foto: REUTERS/Charles Platiau
IKKE SÅ GOD SOM FØR: Raymond Domenech byttet ut Henry og var nådeløs i vurderingen av Barcelona-spilleren etter kampen. Foto: REUTERS/Charles Platiau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Thierry Henry fikk merke fansens vrede da han var tilbake på Stade de France for første gang siden han «handset» Irland ut av VM-dansen.

Barcelona-spilleren ble buet på og hånet av hjemmefansen allerede før Spania scoret sitt første mål i går.

Det var ikke bare det at Frankrike ble rundspilt som hisset opp fansen. Etter at Henry brukte hånden før Frankrike scoret i VM-kvaliken mot Irland, har spissens omdømme falt som en stein.

- Som vanlig. Det er ikke første gang jeg har opplevd slikt her på Stade de France, sa Henry om buingen.

Og han var ikke i nærheten av å blidgjøre folket på tribunen i møtet med europamesteren. Frankrike tapte 0-2 for Spania.

- Jeg forstår at fansen ville at vi skulle spille bra mot Spania, og når man ikke gjør det, må man vente seg reaksjoner. Jeg vet ikke om jeg fortjente det, men det er det lite å gjøre med, sa Henry, som er et godt stykke unna startelleveren i klubblaget.

I løpet av den siste halvannen måneden har Henry kun spilt én kamp i Barca-drakten.

Det bekymrer også landslagssjef Raymond Domenech, den eneste som fikk mer pepper enn Henry fra tilskuerne.

- Det er helt klart at han var bedre før, og det er tydelig at han sliter med å spille kamper på høyt nivå nå når han får så lite spilletid på klubblaget. Denne situasjonen skaper noen spørsmål, men det er ennå ikke kritisk, sa Domenech.

(NTB-Reuters)

VANLIG MED PIPING: Henry klappet til fansen da han gikk av banen. Foto: EPA/IAN LANGSDON
VANLIG MED PIPING: Henry klappet til fansen da han gikk av banen. Foto: EPA/IAN LANGSDON Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!