Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Henry er i verdensklasse

Ole Gunnar Solskjær roser Thierry Henry opp i skyene, etter franskmannens perlemål mot Manchester United i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal slo Manchester United 1-0 i dag, etter et nydelig mål av Thierry Henry. I kampens 29. minutt fikk han ballen mens han hadde ryggen mot mål. Henry vippet opp ballen, snudde seg og klinte den i krysset fra 18 meter.

- Synes personlig at vi spilte en brukbar kamp, men uten at vi skapte så veldig mange sjanser. Frem til Arsenal scoret, hadde de ikke hatt en avslutning på mål. Men måten seiersmålet ble scoret på, gjør bare en spiss i verdensklasse (Henry), skriver Solskjær på sin hjemmeside på nettet.

Viktigste kamp

- Dagens kamp mot Arsenal på Highbury, var så langt i sesongen den viktigste seriekampen for oss. Ofte har disse oppgjørene vært avgjørende for seriemesterskapet, men det får vi ikke håpe at det var i år. Det var selvsagt et veldig skuffende resultat, men jeg håper at dette resultatet kan rettes opp ved neste korsvei, fortsetter han.

Sir Alex Ferguson valgte å begynne med Andy Cole og teddy Sheringham på topp. Solskjær kom inn for Giggs i det 85. minutt.

- Jeg ble kastet innpå banen de siste sju minuttene for å prøve å utligne, men jeg ble ikke noe særlig involvert.

Dagbladet.no fulgte dagens kamper

Thierry Henry (t.v.) ble Highburys helt da han socret vinnermålet i dagens kamp mot Manchester United. her prøver Uniteds Silvestre å stoppe ham.