Henry er livredd for å møte Arsenal

Innrømmer at han var et hinder for klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Savnet av Thierry Henry i Arsenal har vært mindre enn noen kunne forestilt seg. Emmanuel Adebayor har fylt tomrommet sensasjonelt bra, og på midtbanen regjerer Cesc Fabregas i enda større grad enn tidligere.

Den unge spanjolen skapte nylig ståhei da han uttalte at Henry var en stor spiller, men at han hemmet Arsenal fordi alt var avhengig av hva franskmannen ville.

I et intervju med Sunday Telegraph forteller Henry at en engstelig Fabregas ringte ham like etterpå. Men Barcelona-spissen gjorde det klart at Fabregas ikke hadde noe som helst å unnskylde seg for - alt han sa var jo rett.

- Jeg er helt enig i det som ble sagt. På grunn av min status, det faktum at jeg var kaptein og min tendens til å skrike på ballen, fikk jeg den gjerne selv om jeg ikke var i god posisjon. Så på den måten var det bra for dem at jeg dro videre, sier Henry til avisa.

Han forteller videre at styreformann David Deins avskjed med klubben også var en medvirkende årsak.

- Jeg synes det satte et spørsmålstegn om framtida mi. Jeg var 30, og hadde muligheten til å gå til Barcelona. Jeg synes rett og slett tida var moden, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer