Henry erter United

Thierry Henry mener Manchester United falt av lasset i helga.

Frankrike-spissen nettet da Arsenal tok ett poeng etter uavgjort mot Newcastle. Manchester United fikk også ett poeng hjemme mot byrival City.

Selv om avstanden mellom tetlagene fortsatt er tre poeng, mener Henry at det er Arsenal som har hatt den beste helga.

- Jeg tror Manchester United misbrukte en mulighet. Det gjorde ikke vi. De spilte uavgjort hjemme, mens vi spilte 1-1 borte mot Newcastle. De er et sterkt lag hjemme, sier Henry ifølge engelske aviser.

Henrys utspill tyder på at nervekrigen allerede er i gang foran Arsenals møte med United på Old Trafford i FA-cupen lørdag formiddag.

- Vi fikk ikke noe dårlig resultat. Vi er i toppen av Premier League, selv om det er åpent. Vi er fortsatt tre poeng foran, selv om det først teller når sesongen er over, sier franskmannen.

I røde Manchester brummes det fortsatt over Shaun Goaters utlikningsmål i går. I dag velger manager Sir Alex Ferguson å legge skylden på dommer Alan Wiley

For hadde mannen i svart dømt straffespark til United da David Beckham falt i duell med

David Sommeil, hadde neppe Goaters mål gitt poengtap.

- Det avgjorde alt. Jeg har sett det på TV, og det er ingen tvil om at gutten tok David Beckham ned. Det er ikke spørsmålstegn ved det, sier sir Alex og får støtte av målscorer Ruud van Nistelrooy.

- Jeg synes det var en klar straffe. Jeg var nær, jeg kunne se det. Men dommeren bestemte seg fort for å ikke gi dem, sier van Nistelrooy.

Ferguson ser nå fram mot møtet med Arsenal.

- Det er mange viktige kamper framover. Vi har vært i storform, men lot nivået falle i her, sier skotten.

  • Thierry Henry scoret sitt 104. mål for Arsenal i går. Det er tangering av den franske rekorden for scoringer i en utenlandsk liga. Michel Platini stoppet på 104 med Juventus i Italia.

    (Dagbladet.no)

<B>UAVGJORT:</B> Ruud van Nistelrooy mener United burde hatt straffe mot City i går.