Henry fnyser av City-ryktene

- Spekulasjonene må stanse.

Thierry Henry har fått nok. Spissen er lei av spekulasjonene om at han er på vei bort fra Barcelona.

Franskmannen har ikke lykkes i å komme opp på samme nivå som han var i Arsenal etter overgangen til spansk fotball. Det har satt fart i ryktene om at han er på vei bort fra Barcelona.

Nå slår han tilbake mot historiene om at han skal være aktuell for blant annet pengesterke Manchester City.

- En ting er sikkert. Manchester City-historien og alle andre ting som dere (pressen) snakker om, må stoppe, sier Henry i et intervju med France Football.

- Jeg har spilt tre kamper i den spanske ligaen denne sesongen og scoret to mål. Der ser dere. Jeg har gått glipp av to kamper fordi jeg har vært syk.

- Lionel Messi har vært på benken to ganger, Samuel Etoo har vært på benken to ganger og Daniel Alves har ikke spilt i det siste. Treneren vår roterer med spillerne, men dere snakker bare om meg, sier Henry.

(NTB)

LEI: Thierry Henry avviser blankt at han er på vei bort fra Barcelona, og på vei til Manchester City. Her fra gårsdagens landskamp for Frankrike mot Romania. Foto: REUTERS/SCANPIX
LEI: Thierry Henry avviser blankt at han er på vei bort fra Barcelona, og på vei til Manchester City. Her fra gårsdagens landskamp for Frankrike mot Romania. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Henry fnyser av City-ryktene