Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry fnyser av Spurs-sykdom

Tabellen lyver aldri.

(Dagbladet.no): Arsenals superstjerne Thierry Henry orker ikke høre på Tottenham-klagene etter magesyken på kampdagen søndag.

Arsenal vant, Spurs tapte - og The Gunners kapret fjerdeplassen som sikrer Champions League.

- Brydde noen seg da vi hadde ni spillere ute med skade? Nei. Ingen hadde sympati med oss. Det er slik det blir til tider, sier Premier League-toppscoreren til Daily Telegraph.

Det anslås at Spurs taper minst 120 millioner kroner på at fjerdeplassen røk. Prøvene fra spillerne er ikke ferdige ennå, og en lasagne flere av spillere spiste lørdag kveld er hovedmistenkt. Men eksperter utelukker heller ikke vanlig omgangssyke.

Uten at Henry bryr seg det minste.

- Jeg vet at det blir masse snakk om hvem som fortjente dette mest. Men den endelige tabellen lyver aldri, sier Henry til avisa.

West Ham var laget som slo Spurs søndag, og venstreback Paul Konchesky mener det er helt naturlig at hvittrøyene tapte på Upton Park.

- Jeg har virkelig ikke sympati for dem. Jeg tror de stilte med sitt sterkeste lag. Alle vet hvor sterkt West Ham hater Tottenham, og manageren vår sørget for at vi forsto det, sier Konchesky.

• Din kommentar: Lyver tabellen aldri?

BARE GLEDE ETTER AVSKJEDEN MED HIGHBURY: Thierry Henry og Ashley Cole etter Arsenals siste kamp på hjemmbanen. Både seier mot Wigan og 4. plass ble sikret.
HATLAG: West Hams-spillerne feiret stort da de vant mot Spurs søndag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling