Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry håper på Rooney

Arsenals Thierry Henry håper Everton-unggutten Wayne Rooney kan hjelpe laget hans i ligainnspurten.

Franskmannen, som nettopp er kåret til årets spiller i England av de andre spillerne i ligaen, mener 17 år gamle Rooney har kvaliteter som er gode nok til å kunne senke Manchester United, når Ole Gunnar Solskjær og co. kommer på besøk til Goodison Park.

Manchester United leder med fem poeng før de siste kampene. Dersom Arsenal vinner alle sine tre gjenstående kampene er det lite de kan gjøre, dersom Alex Fergusons menn vinner over Charlton til helgen og over Everton i den siste kampen 11. mai.

Men Henry tror Rooney kan være med på å hjelpe Arsenal til ligagullet.

- Han er en fantastisk spiller, og det ser ikke ut som om motstanderne bekymrer ham i det hele tatt, uansett hvor gode og berømte de er. Det kan hjelpe oss i ligainnspurten, sier Thierry Henry, som har innsett at Arsenal må ha hjelp for å vinne ligagullet.

(NTB-Reuters)

VENNER: Thierry Henry håper Wayne Rooney (t.h.) kan ødelegge for landslagskameraten David Beckham og hans Manchester United i ligainnspurten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media