Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henry har ikke tenkt på framtida

Og frykter intet annet enn å dø.

(Dagbladet.no): Thierry Henry sier han har hatt hodet fullt av Arsenals kamp for å passere Tottenham på Premier League-tabellen og å ta seg til Champions League-finalen.

Derfor har han ikke tatt seg tid til å fundere så mye på klubbframtida si. Han har ett år igjen av kontrakten med Arsenal, men det har i lang tid versert ubekreftede historier om at han kan tenke seg å fortsette karrieren i Spania.

- Folk stiller meg disse spørsmålene om framtida mi. Men de to-tre siste månedene har jeg konsentrert meg om å ta igjen Tottenham, hvilket var vanskelig, og deretter har all vår oppmerksomhet vært rettet mot Champions League-finalen, sier Arsenal-kapteinen til Sky Sports.

- Frykter bare døden

Onsdagens finalemotstander Barcelona har vært hyppig nevnt som mulig ny klubb for Henry, men først skal han i alle fall spille mot dem.

Og franskmannen er slett ikke redd for Ronaldinho og de andre blårøde stjernene.

- Jeg liker ikke ordet frykt. Du er redd for å dø. Det er alt du er redd for, sier han.

Altså omtrent som de gamle gallerne slik vi kjenner dem fra Asterix-albumene: Det eneste de var redde for, var at himmelen skulle falle i hodet på dem.

FRYKTLØS FRANSKMANN: Thierry Henry vil ikke bruke ordet frykt om en fotballkamp. - Du er redd for å dø, sier han. Foto: AP/Scanpix
FRYKTLØS FRANSKMANN: Thierry Henry vil ikke bruke ordet frykt om en fotballkamp. - Du er redd for å dø, sier han. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Jeg ville si at Barcelona er favorittene, de har vunnet ligaen to år på rad, men vi reiser til finalen stinne av selvtillit, sier Henry.

• Din mening: Bør Thierry Henry holde seg i Arsenal, eller trenger han nye utfordringer?

FRYKTLØSE GALLERE: Asterix og Obelix var bare redde for å få himmelen i hodet. Her sammen med tegneren Albert Uderzo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling