Henry krever nye Arsenal-stjerner

Mener pengemangel har skylda.

(Dagbladet.no): Thierry Henry scoret målet som ga håp på Highbury i går kveld. Åttendedelsfinalen endte med skuffelse og 2-3 over to kamper mot Bayern München.

Den franske spissen mener det enkelt kan forklares at Arsenal ikke klarer å kjempe i Europatoppen. Klubben har ikke brukt nok penger på nye stjerner og ble slått ut for sjuende år på rad.

- Etter det vi gjorde i fjor forventet folk enda mer. Men hvis du ser på pengene klubben har brukt, så henger vi ikke med, ikke engang mot klubber som Tottenham og Birmingham, sier Henry til Evening Standard.

- Jeg snakker ikke om Manchester United eller Chelsea. Dette er ingen unnskyldning, det er bare svaret på spørsmålet. Det er ikke min jobb å bruke penger, jeg har det tøft nok der ute.

Klarere kan det knapt sies fra Arsenals største stjerne. Han vil ha flere lagkamerater av ypperste kvalitet.

De som koster skjorta.

- Denne sesongen har vi savnet folk fra lagoppstillingene, og det merkes at vi mangler dem. Folkene dere kan stille spørsmål til er klubbstyret, sier Henry.

Forklaringen på Arsenals knappe økonomi er klubbens nye stadion, som koster nærmere en fem milliarder kroner.

SEIER IKKE NOK: Thierry Henry feirer sitt mål med Ashley Cole, men ble utslått med 2-3 totalt. I dag forklarer Frankrike-spissen hvorfor. Foto: SCANPIX/REUTERS
SEIER IKKE NOK: Thierry Henry feirer sitt mål med Ashley Cole, men ble utslått med 2-3 totalt. I dag forklarer Frankrike-spissen hvorfor. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer