IKKE SÅ SINNA LIKEVEL? I går ble Therry Henry sitert på at ingen av spillerne visste hvordan de spiller under trener Raymond Domenech. I dag sier han at det bare var debatt om det. Foto: AFP/ FRANCK FIFE
IKKE SÅ SINNA LIKEVEL? I går ble Therry Henry sitert på at ingen av spillerne visste hvordan de spiller under trener Raymond Domenech. I dag sier han at det bare var debatt om det. Foto: AFP/ FRANCK FIFEVis mer

Henry nekter for å ha refset Domenech

Det var bare en diskusjon.

|||

Thierry Henry nekter for at han skal ha refset og kommet med sterk kritikk av den franske landslagssjefen Raymond Domenech.

I et TV-intervju mandag kveld innrømmet Barcelona-spissen at det hadde vært «en diskusjon» med Domenech like før VM-kvalifiseringskampen mot Romania, men han sa også at hans uttalelser var blitt misforstått.

- Jeg har aldri stilt spørsmål ved trenerens dyktighet. Det var ikke noe treff mellom oss, sier Henry.

Det var avisen Le Parisien som mandag skrev at Thierry Henry nærmest hadde hudflettet landslagssjefen.

- Det som skjedde var en diskusjon eller meningsutveksling som ofte skjer i en gruppe som vår, men det var en saklig og objektiv diskusjon vi hadde. Jeg ønsker ikke å si noe om hva diskusjonen gikk på, for det bør vi holde innad i gruppen, sier Henry.

Frankrike kan ikke vinne gruppen sin i VM-kvalifiseringen og må kvalifisere seg for en plass i neste års VM-sluttspill gjennom omspill blant de beste europeiske gruppetoerne.

(NTB-DPA)