Henry på ønskelista til Milan

Ny storklubb vil ha Arsenal-spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Nå ønsker også Champions League-vinnerne AC Milan tjenestene til Arsenal-spiss Thierry Henry (29).

Det er fra før kjent at Barcelona og Inter Milan sikler etter franskmannen, og nå sier også Carlo Ancelotti at han står høyt på ønskelista deres.

- Henry er en stor spiller og blant dem vi er interessert i. Vi håper å hente inn en midtbanespiller og en spiss, men det er vanskelige spillere å få tak i, sier Milan-sjefen ifølge BBC.

- Flere vil til oss nå

Ricardo Oliveira har ikke innfridd forventningene på San Siro og Alberto Gilardino skal være på kanten med Ancelotti og på vei bort fra klubben.

- Det er ikke noe i veien for å la Gilardino gå, så lenge vi får inn en god nok erstatter. Forrige sommer var det ikke så mange spillere som ønsket å komme til Milan, men det er det nå, sier Ancelotti.

I fjor ble Milan rammet av korrupsjonsskandalen, som endte med poengtrekk og det var også lenge usikkert om de fikk lov til å være med i Champions League. UEFA lot dem være med, og for et par uker siden ble de mestere i Aten.

- Det er spesielt én spiller som har lyst til å komme hit, men hvis jeg hadde sagt det hadde verden brutt sammen, sier Acelotti kryptisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer