Henry sendte Arsenal til topps

Wolverhampton på Highbury ble lekende lett for Thierry Henry.

Arsenal - Wolves 3-0: Kampen direkte, minutt for minutt

Steffen Iversen satt på benken hele kampen i dag. Kanskje like greit for trønderen, som slapp å bli ydmyket for andre gang av de rødhvite, som også knuste nyopprykkede Wolves i ligacupen

Etter 13 minutter åpnet Arsenal målkontoen. Patrick Vieira fikk en fot på en Thierry Henry-corner, og ballen gikk inn i nettet via backen Jody Craddock.

Så overtok Henry scoringsansvaret. Etter 20 minutter robbet Vieira ballen fra stakkars Craddock og dytten den videre til sin Frankrike-kompis.

Henry feilet ikke og scoret sitt 11. ligamål - og hans 21. totalt for sesongen.

Men målet var faktisk det første i ligaen siden november. Uten at manager Arsene Wenger har vært bekymret.

- Hvis en spiller bare er målscorer så blir du bekymret når han ikke scorer. Thierry er ikke sånn. Jeg er aldri engstelig for Thierry. Hvis han ikke scorer, hjelper han andre med det, sier Wenger.

Etter pause roet Arsenal spillet ned, og 3-0 kom ikke før i kampens siste minutt. Henry, hvem andre, rundet sin tidligere Arsenal-kompis Ole Luzhny. Avslutningen var iskald i det lengste hjørnet og nettet ligamål nummer 12.

- Vi følge ved pause at vi hadde kampen under kontroll. Men det var slik fordi vi behandlet Wolves med respekt, sier Wenger.

Ulvene kom også bedre med i andre omgang, men den beste sjansen tilfalt nettopp Craddock. Han bommet på åpent mål.

Med seieren er Arsenal foreløpig i tabelltoppen med 42 poeng. Men vinner Manchester United i ettermiddag må londonerne nøye seg med andreplass, ett poeng bak.

(Dagbladet.no)

FRANSK JULEGLEDE:</B> Thierry Henry og Patrick Vieira sto bak alle tre Arsenals mål.